«Харчові отруєння» такою була тема чергового заняття на факультеті «Основи медицини, здорового способу життя», яке 10 вересня 2015 року в актовій залі Здолбунівської центральної районної лікарні провів Здолбунівський районний територіальний центр спільно зі Здолбунівською ЦРЛ.
     Лікар – інфекціоніст Оксана Іванівна Ничипорчук розповіла про види харчових отруєнь, причини винекнення, симптоми перебігу, методи лікування. Зупинилася на профілактиці харчових отруєнь та розповіла, як відновити організм людини після отруєння. Особливу увагу присутніх на занятті, звернула на продукти харчуванння та відвари, які можна вживати після отруєння. А також наголосила на дотриманні санітарно-гігієнічних правил.
        В кінці заняття слухачі Університету подякували лікарю за цікаву та корисну інформацію та вичерпні відповіді на поставлені питання.

Додати коментар


Захисний код
Оновити